2commit zoekt collega’s,
wil jij deel uitmaken van ons team?


Om onze expertise in Microsoft Azure continu aan te scherpen, breiden we ons team van specialisten uit. Vandaag zoeken we .NET developers en architecten, zowel in vast dienstverband of op freelancebasis.

Met een bewezen expertise in Azure Platform-as-a-Service (PaaS) ondersteunen we onze klanten in hun digitale transformatie en realiseren we toekomstgerichte, innovatieve IT-oplossingen op maat.

Internet of Things | artificiële intelligentie | mixed reality | blockchain | integratie
MicroServices | mobile apps | security | DevOps | digitale media

Grijp je kans!

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij 2commit?
Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek wat werken bij 2commit betekent!

Waarom werken bij 2commit

 
 
Bij 2commit geloven we in een bedrijfscultuur waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en teamspirit, ook als je in consultancymodus werkt. We proberen onze consultants telkens een project te geven dat in het verlengde van hun interesse ligt en starten een persoonlijk groeiplan op.

We streven ernaar om dit gedachtegoed uit te stralen naar ons huidig team, onze klanten en nieuwe werknemers.
 
 • Nils
  “2commit is een kleine firma onder de vleugels van een grotere cluster, je krijgt de voordelen van beide kanten. Daarnaast kan ik me hier technologisch uitleven. Op back-end gebied blijft .NET enorm belangrijk, hierop blijf ik vol inzetten. Front-end technologieën zijn meer divers. Op dit moment ben ik mee met Angular, maar morgen is er mogelijk alweer een andere trend. Mijn professionele ambitie is uitgroeien tot architect. Ik vertrouw er op dat het kan bij 2commit, al zal ik op technisch vlak nog heel wat moeten bijleren.”
  Nils
  software developer bij 2commit
 • Tom
  Na een aantal jaren als IT-trainer, voelde ik meer en meer de nood om opnieuw ‘mijn handen vuil te maken’. Na wat Google-werk kwam ik bij 2commit terecht. Hun technologiestack - .NET en Azure - trok meteen mijn aandacht. Bovendien bleek uit de eerste gesprekken dat de noden van 2commit naadloos aan mijn professionele ambities aansluiten. Ik krijg de kans om het bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd mijzelf technisch verder ontwikkelen. Bij 2commit ben ik niet ‘de standaard consultant’, maar kies ik mijn eigen pad. Op termijn wil ik doorgroeien naar technical lead, 2commit kan mij hier perfect in ondersteunen.
  Tom
  cloud solution consultant bij 2commit
 • Martijn
  2commit en ik hebben hetzelfde doel voor ogen. Enerzijds wilt 2commit zichzelf op de kaart zetten als Microsoft cloudspecialist. Anderzijds als expert in applicatieontwikkeling en de volledige levenscyclus ervan, en de begeleiding van developmentteams. Dat loopt volledig synchroon met mijn professionele ambities.
  Martijn
  vaste freelancer bij 2commit
 • Kristof
  Na mijn start bij 2commit ontmoette ik binnen de twee weken al mijn consultant-collega’s, wat redelijk uniek is, aangezien iedereen op project zit. Regelmatig komen we samen tijdens een community day: een hele dag werken we rond een bepaald topic, bespreken interessante technologieën en delen onze ervaring. Ook ’s avonds organiseren we geregeld pizzasessies onder de collega’s!
  Kristof
  consultant bij 2commit
 
 

Partners

azug
azure
Contacteer ons